Sfat: Introduceți doar o parolă în căsuță. Alte informații de identificare pot compromite securitatea.
Toate parolele sunt criptate înainte de a fi stocate și sunt disponibile numai pentru cei care dețin legătura secretă. Odată expirate, parolele criptate sunt șterse fără echivoc din baza de date.